"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Start
Utbildning
Du är här:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltids- och restaurangvetenskap
Den vegetariska måltiden,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
50%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Drycker och mat i kombination,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
50%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Gastronomiprogrammet,
180 hp
Nivå
Program, Grundnivå
Studietid
3 år (heltid)
Ämne:
Kostvetenskap
Ledarskap och organisation
Entreprenörskap
Måltidskunskap och värdskap
Måltids- och restaurangvetenskap
Livsmedelsvetenskap
Estetik
Kostvetarprogrammet,
180 hp
Nivå
Program, Grundnivå
Studietid
3 år (heltid)
Studieform
Distans
Ämne:
Kostvetenskap
Ledarskap och organisation
Måltids- och restaurangvetenskap
Livsmedelskunskap
Livsmedel och måltider för en hållbar framtid,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Avancerad nivå
Studietid
50%
Studieform
Ges även på distans
Ämne:
Kostvetenskap
Måltids- och restaurangvetenskap
Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling,
15 hp
Nivå
Kurs, Avancerad nivå
Studietid
100%
Ämne:
Design
Kostvetenskap
Livsmedelskunskap
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Måltider, hälsa och hållbarhet,
15 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
100%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Måltids- och restaurangvetenskap 1,
15 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
100%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Nutrition och folkhälsa för en värld i förändring,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Avancerad nivå
Studietid
50%
Studieform
Ges även på distans
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Revenue Management,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
100%
Studieform
Distans
Ämne:
Ekonomi
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Turism- och fritidsvetenskap
Svenska mattraditioner,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
25%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Vinkunskap i teori och praktik,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
50%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Vinkunskap-fördjupning,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
50%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap
Ölkunskap i teori och praktik,
7.5 hp
Nivå
Kurs, Grundnivå
Studietid
50%
Ämne:
Måltids- och restaurangvetenskap
Måltidskunskap och värdskap