"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Matens kemi och sensorik för livsmedelsområdet, 15 p, 15 hp

Kursen är nedlagd

Engelskt namn: Food Chemistry and Sensorics

Denna kursplan gäller: 2013-03-04 och tillsvidare

Kurskod: 5KE007

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Kemi: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Kemiska institutionen

Beslutad av: teknisk-naturvetenskapliga fakultetsnämnden, 2013-04-18

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet samt Ma A. Studerande som är yrkesverksamma inom restaurang- eller livsmedelsområdet och har dokumenterat god branschkunskap är behörig att söka kursen som fristående kurs om lediga platser finns.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.