"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Valfri specialisering, 15 hp

Engelskt namn: Optional specialisation

Denna kursplan gäller: 2009-08-31 och tillsvidare

Kurskod: 2MR038

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2008-10-31

Behörighetskrav

Univ:För tillträde till kursen krävs genomgångna kurser omfattande 60 hp på Programmet för turism, gastronomi och hospitality mangement, inriktning Avancerad kock. Av dessa ska kurser motsvarande 45 hp vara godkända.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.