"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Matlagning för turism, 15 hp

Engelskt namn: Cooking for tourism

Denna kursplan gäller: 2009-08-31 och tillsvidare

Kurskod: 2MR037

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2008-11-07

Behörighetskrav

Univ: För tillträde till kursen krävs följande genomgångna kurser: Matens kemi och sensorik 15 hp (5KE008) och Kost och hälsa, 15 hp (KOSA26) samt lägst betyg Godkänt på kursen Gastronomins grunder 15 hp, eller motsvarande, eller grundläggande behörighet och dokumenterat gedigen yrkeserfarenhet.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.