"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Tillämpad sommelleri med praktik, 15 hp

Engelskt namn: Applied sommellerie with practical training

Denna kursplan gäller: 2010-01-18 och tillsvidare

Kurskod: 2MR035

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2008-10-31

Behörighetskrav

Univ: För tillträde till kursen krävs genomgångna kurser omfattande 75 hp på Programmet för turism, gastronomi och hospitality mangement. Av dessa ska kursen Mat och dryck 15 hp samt ytterligare kurser motsvarande 45 hp vara godkända.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.