"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Praktik inom livsmedelsområdet, 15 hp

Engelskt namn: Practical training in food production

Denna kursplan gäller: 2008-01-21 och tillsvidare

Kurskod: 2MR032

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tvågradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2007-11-06

Behörighetskrav

Univ: För tillträde till kursen krävs minst 45 p godkända kurser på Programmet för turism, gastronomi och hospitality management samt att den studerande genomgått kurserna Småskalig livsmedelsproduktion och Produktutveckling eller motsvarande.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.