"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Småskalig livsmedelsproduktion, 15 hp

Engelskt namn: Food production at small scale

Denna kursplan gäller: 2008-01-21 och tillsvidare

Kurskod: 2MR031

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2007-11-06

Behörighetskrav

Univ: Förutom grundläggande behörighet krävs följande genomgångna kurser: Matens kemi och sensorik, Kost och hälsa samt Gastronomins grunder, eller motsvarande kunskaper.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.