"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Produktutveckling inom livsmedelsområdet, 15 hp

Engelskt namn: Product development in food production

Denna kursplan gäller: 2008-01-21 och tillsvidare

Kurskod: 2MR030

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2007-11-06

Behörighetskrav

Univ: För att bli antagen till kursen krävs följande genomgångna kurs: Småskalig livsmedelsproduktion eller motsvarande.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.