"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Praktik i gastronomi, 7,5 hp

Engelskt namn: Practice in Gastronomy

Denna kursplan gäller: 2008-06-09 och tillsvidare

Kurskod: 2MR010

Högskolepoäng: 7,5

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tvågradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för restauranghögskolan, 2007-11-01

Behörighetskrav

Univ: Genomgångna kurser omfattande 60 hp på Gastronomiprogrammet. Av dessa ska kurser omfattande minst 37,5 hp, inkluderande kursen Gastronomins grunder 15 hp, vara godkända

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.