"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Praktik i hotell och restaurang, 7,5 hp

Engelskt namn: Practical Training at Hotels and Restaurant

Denna kursplan gäller: 2008-06-09 och tillsvidare

Kurskod: 2MR009

Högskolepoäng: 7,5

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tvågradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för Restauranghögskolan, 2006-11-09

Behörighetskrav

Univ: Genomgångna kurser omfattande 60 hp på Hotell- och restaurangmanagementprogrammet. Av dessa ska kurser omfattande minst 37,5 hp vara godkända. För praktik inom området matsalsarbete krävs att kurserna Drycker, 15 hp, och Mat och dryck, 15 hp, är godkända. För praktik inom området hotell och restaurang krävs att kursen Företagsekonomi A, 30 hp, är godkänd

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.