Engelskt namn: Practical Training at Hotels and Restaurant
Denna kursplan gäller: 2008-06-09
och tillsvidare
Kurskod: 2MR009
Högskolepoäng: 7,5
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras
Betygsskala: Tvågradig skala
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Enheten för Restauranghögskolan, 2006-11-09
Behörighetskrav
Univ: Genomgångna kurser omfattande 60 hp på Hotell- och restaurangmanagementprogrammet. Av dessa ska kurser omfattande minst 37,5 hp vara godkända. För praktik inom området matsalsarbete krävs att kurserna Drycker, 15 hp, och Mat och dryck, 15 hp, är godkända. För praktik inom området hotell och restaurang krävs att kursen Företagsekonomi A, 30 hp, är godkänd
Litteratur
Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen.
Kontakta aktuell institution.