Engelskt namn: Creative Cooking and Kitchen Environment
Denna kursplan gäller: 2007-09-03
och tillsvidare
Kurskod: 2MR003
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras
Betygsskala: Väl godkänd, godkänd, underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Enheten för Restauranghögskolan, 2007-01-26
Behörighetskrav
Univ: Matens kemi och sensorik, 15 hp, Mat och dryck, 15 hp, och Kost och hälsa, 15 hp, samt betyg Godkänt på kursen Gastronomins grunder, 15 hp, eller dokumenterat gedigen yrkeserfarenhet
Litteratur
Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen.
Kontakta aktuell institution.