"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Kreativ matlagning och köksmiljö, 15 hp

Engelskt namn: Creative Cooking and Kitchen Environment

Denna kursplan gäller: 2007-09-03 och tillsvidare

Kurskod: 2MR003

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för Restauranghögskolan, 2007-01-26

Behörighetskrav

Univ: Matens kemi och sensorik, 15 hp, Mat och dryck, 15 hp, och Kost och hälsa, 15 hp, samt betyg Godkänt på kursen Gastronomins grunder, 15 hp, eller dokumenterat gedigen yrkeserfarenhet

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.