"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Kursplan:

Vinkunskap, 15 hp

Engelskt namn: Knowledge of Wine

Denna kursplan gäller: 2007-09-03 och tillsvidare

Kurskod: 2MR002

Högskolepoäng: 15

Utbildningsnivå: Grundnivå

Huvudområden och successiv fördjupning: Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras

Betygsskala: Tregradig skala

Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Beslutad av: Enheten för Restauranghögskolan, 2006-11-09

Behörighetskrav

Univ: Drycker, 15 hp, samt Mat och dryck, 15 hp. Yrkesverksamma med dokumenterade kunskaper motsvarande kurserna Drycker och Mat och dryck är också behöriga att söka kursen som fristående kurs om lediga platser uppstått i programmet. Deltagande i moment 2 förutsätter avklarad examination på moment 1. Deltagande i moment 3 förutsätter avklarad examination på moment 2.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.