Ta nästa steg på din resa inom nutrition och folkhälsa kopplat till hållbarhet! Kursen har ett exklusivt globalt perspektiv: Upptäck hälsa och näring genom en mångkulturell lins, där traditioner och deras inverkan på välbefinnande är centralt. Omsätt kunskaperna i praktik: Utöver teoretiska kunskaper utvecklar du praktisk erfarenhet av att designa hållbar och resilient kost för en föränderlig värld. Färdigheter för framtiden: Bemästra system-, framtids- och strategiskt tänkande, något som är avgörande för att kunna navigera i de utmaningar som kommer med en allt varmare planet. Skapa förändringskraft: Bli en katalysator för en hälsosammare planet, med evidensbaserade råd i ryggen och en vision för en bättre framtid inom nutrition och måltider. Följ med på resan mot vår vision och forma en värld där näring, hälsa och kultur möts i harmoni och verkar för en hållbar framtid.
Nutrition och folkhälsa för en värld i förändring, 7,5 hp
Hösttermin 2025
Startar
3 november 2025
Slutar
18 januari 2026
Studieort
Ortsoberoende
Undervisningsspråk
Engelska
Studieform
Blandade tider,
50%,
Distans
Antal obligatoriska träffar
9 st
Antal övriga träffar
Inga
Behörighetskrav
90 hp kostvetenskap inklusive minst 7,5 hp examensarbete eller 90 hp restaurang- och måltidsvetenskap inklusive minst 7,5 hp examensarbete. Alternativt en kandidatexamen inom mat- och måltidsvetenskap (nutrition, livsmedelsvetenskap, livsmedelsteknik, matsociologi, konsumentvetenskap, företagsekonomi) inklusive examensarbete eller inom vård och hälsa (medicin, omvårdnad, folkhälsovetenskap, biostatistik) inklusive examensarbete. Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.
Urval
Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)
Studieavgift
Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz.
Anmälningsavgift: 900 kr.
Studieavgift, första inbetalningen: 20 800 kr.
Total studieavgift: 20 800 kr.
Anmälnings- och studieavgifter
Anmälningskod
UMU-F2804
Anmälan
Det här tillfället är för dig som behöver uppehållstillstånd för studier.
Nu kan du anmäla dig. Du flyttas till Antagning.se.
Sista anmälningsdag är den
15 januari 2025.
90 hp kostvetenskap inklusive minst 7,5 hp examensarbete eller 90 hp restaurang- och måltidsvetenskap inklusive minst 7,5 hp examensarbete. Alternativt en kandidatexamen inom mat- och måltidsvetenskap (nutrition, livsmedelsvetenskap, livsmedelsteknik, matsociologi, konsumentvetenskap, företagsekonomi) inklusive examensarbete eller inom vård och hälsa (medicin, omvårdnad, folkhälsovetenskap, biostatistik) inklusive examensarbete. Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.
Urval
Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)
Studieavgift
Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz.
Anmälningsavgift: 900 kr.
Studieavgift, första inbetalningen: 20 800 kr.
Total studieavgift: 20 800 kr.
Anmälnings- och studieavgifter
Anmälningskod
UMU-F2800
Anmälan
Det här tillfället är för dig som behöver uppehållstillstånd för studier.
Nu kan du anmäla dig. Du flyttas till Antagning.se.
Sista anmälningsdag är den
15 januari 2025.