"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Masteruppsats i kostvetenskap

  • Antal högskolepoäng 30 hp
  • Nivå Avancerad nivå
  • Studieform Distans
  • Starttid Hösttermin 2025

Om kursen

Under uppsatsarbetet har du som student möjlighet att fördjupa dig i något som intresserar dig inom det kost- och måltidsvetenskapliga ämnet. Du kommer att planera och utföra en studie, bearbeta resultaten och koppla ihop dem med tidigare forskning samt presentera och diskutera ditt arbete. Genom att självständigt utföra en studie kommer du att på en mer avancerad nivå träna din förmåga att formulera frågeställningar och besvara dessa.

Anmälan och behörighet

Masteruppsats i kostvetenskap, 30 hp

Startar

1 september 2025

Slutar

18 januari 2026

Studieort

Ortsoberoende

Undervisningsspråk

Kan eventuellt ges på engelska

Studieform

Blandade tider, 100%, Distans

Antal obligatoriska träffar

Inga obligatoriska träffar

Antal övriga träffar

Inga

Behörighetskrav

Kostvetenskap 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, samt metodkurser på avancerad nivå 7,5hp, eller motsvarande. Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 83 200 kr. Total studieavgift: 83 200 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-F2802

Anmälan

Det här tillfället är för dig som behöver uppehållstillstånd för studier. Nu kan du anmäla dig. Du flyttas till Antagning.se. Sista anmälningsdag är den 15 januari 2025.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Agneta Hörnell