"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Måltids- och restaurangvetenskap 2

  • Antal högskolepoäng 15 hp

Om kursen

Matens betydelse för människors hälsa och det hållbara samhället är centralt i utbildningen till kostvetare. I den här kursen behandlas miljö, kvalité, hälsa och säkerhet utifrån flera perspektiv. I kursen kombineras teori och praktik för att utveckla förståelse för måltiden som kulturell och social företeelse. Kursen innehåller också en genomgång av ett vetenskapligt förhållningssätt och aktuella forskningsmetoder som används inom kost- och måltidsvetenskap.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Björn Norén