Kursen ger en introduktion till matlagningstekniker och råvaror. Dryckeskunskap i kombination med sinnenas anatomi och fysiologi möjliggör att utveckla en förståelse för sinnenas roll i upplevelsen av dryck och mat. Matsalshantverk och värdskap introduceras båda teoretisk och praktisk samt de etiska aspekter som finns inom det gastronomiska området.
Betyg-Högskoleprov-Högskolepoäng
Sökande inom vissa program vid Umeå universitet har platsgaranti till denna kurs. Antalet platser för fristående kurs kan därför bli begränsat.
Studieavgift
Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz.
Anmälningsavgift: 900 kr.
Studieavgift, första inbetalningen: 35 700 kr.
Total studieavgift: 35 700 kr.
Anmälnings- och studieavgifter
Anmälningskod
UMU-29405
Anmälan
Sista anmälningsdag var den
15 april 2024.
Du kan inte längre anmäla dig.