Kursen ger en introduktion till matlagningstekniker och råvaror. Dryckeskunskap i kombination med sinnenas anatomi och fysiologi möjliggör att utveckla en förståelse för sinnenas roll i upplevelsen av dryck och mat. Matsalshantverk och värdskap introduceras båda teoretisk och praktisk samt de etiska aspekter som finns inom det gastronomiska området.
Betyg-Högskoleprov-Högskolepoäng
Sökande inom vissa program vid Umeå universitet har platsgaranti till denna kurs. Antalet platser för fristående kurs kan därför bli begränsat.
Studieavgift
Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz.
Anmälningsavgift: 900 kr.
Studieavgift, första inbetalningen: 41 600 kr.
Total studieavgift: 41 600 kr.
Anmälnings- och studieavgifter
Anmälningskod
UMU-29405
Anmälan
Du kan inte anmäla dig ännu. Anmälan öppnar 17 mars 2025 klockan 09:00.
Sista anmälningsdag är den
15 april 2025.