Är du intresserad av hållbara matvanor och att skapa en bättre framtid för vår planet? Läs vår kurs Livsmedel och måltider för en hållbar framtid och bli en förändringsagent inom mat och måltider! Denna spännande och interaktiva kurs är utformad för att ge dig en bred förståelse för hållbar konsumtion och produktion samtidigt som du utforskar rollen som mat, näring, och måltidsvetenskap har i omvandlingen av vårt livsmedelssystem.
I kursen lär du dig att analysera och utvärdera konsumentfrågor relaterade till matval, utvecklar din problemlösningsförmåga och att föreslå innovativa lösningar på hållbarhetsutmaningar. Du kommer också att få kunskap om växtbaserad kost och dess roll i att skapa ett mer hållbart och rättvist livsmedelssystem.
Följ med på resan och få värdefull kompetens och kunskap för att bli en drivande person mot hållbar utveckling inom livsmedels-, kost-, och måltidsområdet och gör skillnad i vår värld. Ansök nu!
Kostvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller motsvarande.
Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.
Kostvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller motsvarande.
Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.
Kostvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller motsvarande.
Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.
Kostvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, eller motsvarande.
Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.