Kursen behandlar myndigheters roll i den offentliga tillsynen och företagens roll i den egna kontrollen för att uppnå säker livsmedelsproduktion och hantering. Livsmedelslagstiftning inom både nationell rätt och EU-rätt samt metodik för att identifiera, värdera och förebygga hälsofaror i livsmedelshantering är en röd tråd genom kursen.
Univ: 60 hp inom miljövetenskap, miljö- och hälsoskydd, biologi, nutrition eller kostvetenskap.
Urval
Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)
Sökande inom vissa program vid Umeå universitet har platsgaranti till denna kurs. Antalet platser för fristående kurs kan därför bli begränsat.
Studieavgift
Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz.
Anmälningsavgift: 900 kr.
Studieavgift, första inbetalningen: 17 850 kr.
Total studieavgift: 17 850 kr.
Anmälnings- och studieavgifter
Anmälningskod
UMU-59101
Anmälan
Sista anmälningsdag var den
15 oktober 2024.
Du kan göra en sen anmälan
via Antagning.se.