"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Hållbar livsmedelssäkerhet 1

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp
  • Nivå Grundnivå fortsättningskurs
  • Studieform Distans
  • Starttid Vårtermin 2025

Om kursen

Kursen behandlar myndigheters roll i den offentliga tillsynen och företagens roll i den egna kontrollen för att uppnå säker livsmedelsproduktion och hantering. Livsmedelslagstiftning inom både nationell rätt och EU-rätt samt metodik för att identifiera, värdera och förebygga hälsofaror i livsmedelshantering är en röd tråd genom kursen.

Anmälan och behörighet

Hållbar livsmedelssäkerhet 1, 7,5 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Vårtermin 2025 Visa tillfällen för efterkommande termin

Startar

20 januari 2025

Slutar

19 februari 2025

Studieort

Ortsoberoende

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 100%, Distans

Antal obligatoriska träffar

Inga obligatoriska träffar

Behörighetskrav

Univ: 60 hp inom miljövetenskap, miljö- och hälsoskydd, biologi, nutrition eller kostvetenskap.

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz.

Anmälningskod

UMU-59101

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 15 oktober 2024. Du kan inte längre anmäla dig.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Caroline Blomquist