"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Gastronomisk design

  • Antal högskolepoäng 15 hp

Om kursen

Den studerande ska genom reflexivt arbete i grupp utveckla sin kreativa kompetens genom att arbeta med och reflektera över kreativa och kvalitativa metoder. Genom att använda metoder som observation, intervju och enkät ska den studerande förstå förutsättningarna för designmetodik. Dessutom ska den studerande inhämta information från en målgrupp inom fältet gastronomi. Utifrån insamlade data utvecklas den kreativa kompetensen genom gestaltningar och reflektioner över kreativa processer, rummet, mötet och normer i en måltidskontext. I kursens workshops ges möjligheter att skapa och reflektera om framtidens måltider.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Björn Norén