"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Den vegetariska måltiden

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp
  • Nivå Grundnivå
  • Starttid Hösttermin 2024

Om kursen

Hur planerar och skapar vi goda, hållbara och näringsrika vegetariska måltider? Kursen syftar till att få kunskap och förståelse för att skapa vegetariska måltider med olika råvaror och matlagningstekniker. I kursen kombineras teoretiska perspektiv om matkultur och vegetarisk mat med praktisk matlagning. Kursen vänder sig till dig som har mat och måltider som profession eller som är nyfiken på att lära dig mer om vegetarisk mat och måltider. Kursen examineras löpande genom laborationer, presentationer och skriftliga självreflektioner.

Anmälan och behörighet

Den vegetariska måltiden, 7,5 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Hösttermin 2024 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

2 oktober 2024

Slutar

3 december 2024

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Kvällstid, 50%

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet

Urval

Betyg-Högskoleprov-Högskolepoäng

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 17 850 kr. Total studieavgift: 17 850 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-29401

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 15 april 2024. Du kan inte längre anmäla dig.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Björn Norén