Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera innehåll på umu.se
Här hittar du kursutvärderingar från 2017 - 2019 i pdf-format. Tidigare terminers kursutvärderingar kan beställas av studieadministratör.
Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hpMåltider ur ett historiskt perspektiv 1, 7.5 hpRevenue Management, 7,5 hp
Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 4, inr kreativ, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 4, inr värdskap, 15 hpRestaurangdrift i kök & matsal, 15 hpVinkunskap och matlagning, 15 hpVinkunskap och sommelleri, 15 hpVin och mat, 7,5 hp
Gastronomi - bägge inriktningar, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hpRevenue management, 7.5 hpVerksamhetsförlagd utbildning, 15 hp
Fältstudiemetoder i tillämpad gastronomi, 7.5 hpGastronomi - inr kreativ matlagning, 15 hpGastronomi - inr värdskap, 15 hpMåltidskultur och samhälle, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 3, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 4 - bägge inr., 15 hpRestaurangdrift i kök & matsal, 15 hpVin och mat, 7,5 hp
Gastronomi - kök, 15 hpGastronomi - värdskap, 15 hpMåltider ur ett historiskt perspektiv I, 7.5 hpMåltider ur ett historiskt perspektiv II, 7.5 hpMåltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hpVerksamhetsförlagd utbildning, 15 hp