Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera innehåll på umu.se
Vårterminen 2023
Dietary Assessment Methods sammanställning vt23.pdf
Kursvärdering Uppsats i KV_Vt23.pdf
Lärarutvärdering helkurs HKC uppsats VT23.pdf
Dietetik B 30hp vt23.pdf
KostA 30hp vt23.pdf
Höstterminen 2022
Kursutvärdering klinisk utbildning i dietistprogrammet ht22.pdf (1.6 MB)
Kursutvärdering Dietetik A HT22
Kursutvärdering Kostvetenskap B HT22
Kursutvärdering Uppsats i kostvetenskap HT22
Kursutvärdering Kost vid träning HT22
Idrott för alla ut ett kostvetenskapligt perspektiv HT22
Vårterminen 2022
Lärarutvärdering HK C Vt-22.pdf (75 kB)
Kursutvärdering Dietary Assessment Methods vt22.pdf (676 kB)
Kursutvärdering Mat hälsa och media vt22.pdf (678 kB)
Sammanställning av kursvärdering Uppsats i KV_Vt22.pdf (113 kB)
Dietetik B 30hp vt22.pdf (249 kB)
KostA 30hp vt22.pdf (230 kB)
Höstterminen 2021
Klinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hp
Dietetik A ht21.pdf (730 kB)
Kostvetenskap A ht 21.pdf (101 kB)
Kostvetenskap B ht21.pdf (709 kB)
Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv ht21.pdf (684 kB)
Uppsats i kostvetenskap Ht21.pdf
Kost vid graviditet och amning HT 21 Kursutvärdering helkurs.pdf (136 kB)
Kursutvärdering Måltidsservice (1).pdf (111 kB)
Kursutvärdering helkurs Idrottsnutrition HT21.pdf (103 kB)
Kursutvärderfing Kost vid träning HT 21.pd (224 kB)
Sammanställning lärarutvärdering Mat och måltider ht21.pdf (117 kB)
Kostvetenskap A, 30 hp Dietary Assessment Methods, 7,5 hpKostvetenskap B, 30hpRestaurangdrift i kök/matsal, 15 hpUppsats i kostvetenskap, 15 hp
Dietetik A, 30 hpFood Design, 15 hpFood Design, 7.5 hpGastronomi, inr kreativ/värdskap, 15 hpHem- och konsumentkunskap B, 15 & 30 hpIdrottsnutrition, 15 hpIdrott för alla ur ett idrottsvetenskapligt perspektiv, 5 hpKlinisk utbildning inom dietistprogrammet, 15 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpKost vid träning, 15 hpMat och miljö, 7.5 hpNutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7.5 hpUppsats i kostvetenskap, 15 hp
Dietetik B, 30 hpFysiologi för dietetik, 15 hpHem- och konsumentkunskap A, 30 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpMåltids- och restaurangvetenskap 3, 15 hpMåltids- och restaurangvetenskap 4 inr kreativ & värdskap, 15 hpRestaurangdrift i kök/matsal, 15 hpVetenskaplig metod inom hem- och konsumentkunskap, 7,5 hpVinkunskap och matlagning/sommellerie, 15 hpUppsats i kostvetenskap C, 15 hpUppsats i kostvetenskap med HK-inriktning, 15 hp
Kursutvärderingar före 1 januari 2020 från gamla Institutionen för Kostvetenskap
Kursutvärderingar före 1 januari 2020 från gamla Restauranghögskolan