"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Kursutvärderingar Kost- och måltidsvetenskap

Vårterminen 2023

Dietary Assessment Methods sammanställning vt23.pdf

Kursvärdering Uppsats i KV_Vt23.pdf

Lärarutvärdering helkurs HKC uppsats VT23.pdf

Dietetik B 30hp vt23.pdf

KostA 30hp vt23.pdf

Höstterminen 2022

Kursutvärdering klinisk utbildning i dietistprogrammet ht22.pdf (1.6 MB)

Kursutvärdering Dietetik A HT22

Kursutvärdering Kostvetenskap B HT22

Kursutvärdering Uppsats i kostvetenskap HT22

Kursutvärdering Kost vid träning HT22

Idrott för alla ut ett kostvetenskapligt perspektiv HT22

Vårterminen 2022

Lärarutvärdering HK C Vt-22.pdf (75 kB)

Kursutvärdering Dietary Assessment Methods vt22.pdf (676 kB)

Kursutvärdering Mat hälsa och media vt22.pdf (678 kB)

Sammanställning av kursvärdering Uppsats i KV_Vt22.pdf (113 kB)

Dietetik B 30hp vt22.pdf (249 kB)

KostA 30hp vt22.pdf (230 kB)

Höstterminen 2021

Klinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hp

Dietetik A ht21.pdf (730 kB)

Kostvetenskap A ht 21.pdf (101 kB)

Kostvetenskap B ht21.pdf (709 kB)

Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv ht21.pdf (684 kB)

Uppsats i kostvetenskap Ht21.pdf

Kost vid graviditet och amning HT 21 Kursutvärdering helkurs.pdf (136 kB)

Kursutvärdering Måltidsservice (1).pdf (111 kB)

Kursutvärdering helkurs Idrottsnutrition HT21.pdf (103 kB)

Kursutvärderfing Kost vid träning HT 21.pd (224 kB)

Sammanställning lärarutvärdering Mat och måltider ht21.pdf (117 kB)

Vårterminen 2021

Kostvetenskap A, 30 hp  
Dietary Assessment Methods, 7,5 hp
Kostvetenskap B, 30hp
Restaurangdrift i kök/matsal, 15 hp
Uppsats i kostvetenskap, 15 hp

Höstterminen 2020

Dietetik A, 30 hp
Food Design, 15 hp
Food Design, 7.5 hp
Gastronomi, inr kreativ/värdskap, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap B, 15 & 30 hp
Idrottsnutrition, 15 hp
Idrott för alla ur ett idrottsvetenskapligt perspektiv, 5 hp
Klinisk utbildning inom dietistprogrammet, 15 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Kost vid träning, 15 hp
Mat och miljö, 7.5 hp
Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7.5 hp
Uppsats i kostvetenskap, 15 hp

Vårterminen 2020

Dietetik B, 30 hp
Fysiologi för dietetik, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap A, 30 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Måltids- och restaurangvetenskap 3, 15 hp
Måltids- och restaurangvetenskap 4 inr kreativ & värdskap, 15 hp
Restaurangdrift i kök/matsal, 15 hp
Vetenskaplig metod inom hem- och konsumentkunskap, 7,5 hp
Vinkunskap och matlagning/sommellerie, 15 hp
Uppsats i kostvetenskap C, 15 hp
Uppsats i kostvetenskap med HK-inriktning, 15 hp

 

Kursutvärderingar före 1 januari 2020 från gamla Institutionen för Kostvetenskap

Kursutvärderingar före 1 januari 2020 från gamla Restauranghögskolan

 

Kontaktuppgifter

Senast uppdaterad: 2023-10-20