Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera innehåll på umu.se
Här hittar du kursutvärderingar från 2017 - 2019 i pdf-format. Tidigare terminers kursutvärderingar kan beställas av studieadministratör.
Dietetik A, 30 hpHem- och konsumentkunskap B, 30 hpIdrott för alla ur ett kostvetenskapligt perspektiv, 5 hpKlinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpKost vid träning, 15 hpNutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7,5 hpUppsats i kostvetenskap, 15 hp
Dietary Assesment Methods, 7.5 hpDietetik B, 30 hpFysiologi för dietetik, 15 hpHem- och konsumentkunskap A, 30 hpHem- och konsumentkunskap C, 30 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpKostvetenskap C, 15 hpMat och media, 15 hp
Dietetik A, 30 hpExamensarbete inom dietistprogrammet, 15 hpHem- och konsumentkunskap B15, 15 hpHem- och konsumentkunskap B, 30 hpHem- och konsumentkunskap för lärare 7-9, lärarlyftet, 45 hpIdrott för alla ur ett kostvetenskapligt perspektiv, 5 hpIdrottsnutrition, 15 hpKlinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpKost vid träning, 15 hpMat och hälsa för barn och ungdomar, 7.5 hpMat och miljö, 7.5 hpMåltidsservice och dietetik, 30 hpNutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7,5 hpUnderstanding food habits, 7.5 hp
Dietary Assessment Methods, 7.5 hpDietetik B, 30 hpHem- och konsumentkunskap A, 30 hpHem- och konsumentkunskap C - fördjupning, 30 hpHem- och konsumentkunskap för lärare 7-9, lärarlyftet, 45 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpMagister/masteruppsats i kostvetenskap, 15/30 hpUppsats i kostvetenskap, 15 hp
Dietetik A, 30 hpExamensarbete inom dietistprogrammet, 15 hpHem- och konsumentkunskap B15, 15 hpHem- och konsumentkunskap B, 30 hpIdrott för alla ur ett kostvetenskapligt perspektiv, 5 hpIdrottsnutrition, 15 hpKlinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpKost vid träning, 15 hpKost vid graviditet och amning, 7.5 hpMat och hälsa för barn och ungdomar, 7.5 hpNutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7.5 hpUppsats i kostvetenskap C, 15 hp
Dietary Assessment Methods, 7.5 hpDietetik B, 30 hpFysiologi för dietetik, 15 hpHem- och konsumentkunskap A, 30 hpHem- och konsumentkunskap C - fördjupning, 30 hpHK för fritidspedagoger/HK för lärare 4-6 (Lärarlyftet), 30 hpKost- och hälsokommunikation C, 15 hpKostvetenskap A, 30 hpKostvetenskap B, 30 hpUppsats i kostvetenskap C, 15 hp