"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Start
Sociologiska institutionen
Forskning
Forskningsområden
Kropp och hälsa
Du är här:
Publikationer
Publikationer
2024
Restaurant professionals as curators of wine spaces: Norms and practices guiding wine quality and sustainability
Journal of Wine Research
, Routledge 2024, Vol. 35 : 50-67
Carrillo Ocampo, Julia Cristina; Marshall, Matilda; Bengs, Carita
2023
Balance, self-efficacy and collective individualism: young people's ideal eater types
Health Education Journal
, Sage Publications 2023, Vol. 82, (7) : 752-765
Bohm, Ingela; Bengs, Carita
2023
"Can we add a little sugar?": The contradictory discourses around sweet foods in Swedish home economics
Pedagogy, Culture & Society
Bohm, Ingela; Åbacka, Gun; Hörnell, Agneta; et al.
2022
Leaving early or staying on?: Retirement preferences and motives among older health-care professionals
Ageing & Society
, Cambridge University Press 2022, Vol. 42, (12) : 2805-2831
Stattin, Mikael; Bengs, Carita
2021
Det är inne att äta ute - naturmåltider på Instagram
Måltiden som konstart: Gastronomisk kalender 2022
, Stockholm: Carlssons 2021 : 81-102
Bengs, Carita; Sundqvist, Joachim
2021
"It was as if I wasn't there": experiences of everyday racism in a Swedish medical school
Social Science and Medicine
, Elsevier 2021, Vol. 270
Kristoffersson, Emelie; Rönnqvist, Hanna; Andersson, Jenny; et al.
2021
The contextual understandings of eating: A practice theoretical approach to Swedish business travellers’ meals
International Journal of Gastronomy and Food Science
, Elsevier 2021, Vol. 24
Sundqvist, Joachim; Bengs, Carita
DiVA
Sök vidare i DiVA
Senast uppdaterad:
2023-02-13