"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2024

  • måndag, 15 januari 2024
    09:00 till 09:15

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Anna Sjödin
    Innehåll: Introduktion Gastronomisk kemi
    09:15 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Anna Sjödin
    Innehåll: Atomens byggnad
    13:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Grupparbete Lokal, plats LÄR.A.313 - Sensorik
    Innehåll: Arbete med frågor inför redovisning 17/1
  • tisdag, 16 januari 2024
    09:00 till 11:45

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.300
    Lärare: Anna Sjödin
    Innehåll: Salt/Molekyl, Polärt/Opolärt
    13:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Grupparbete Lokal, plats LÄR.A.313 - Sensorik
    Innehåll: Arbete med frågor inför redovisning 17/1
  • onsdag, 17 januari 2024
    09:00 till 10:45

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Examination Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Anna Sjödin, Jonas Buren
    Innehåll: Redovisning grupparbete
    13:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Eget arbete med övningsuppgifter Atom/Salt/Molekyl
  • torsdag, 18 januari 2024
    09:00 till 11:45

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Anna Sjödin
    Innehåll: Syra/Bas/pH
    13:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Eget arbete med övningsuppgifter Syra/Bas/pH
  • fredag, 19 januari 2024
    09:00 till 11:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Jonas Buren
    Innehåll: Organisk kemi 1
    12:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Eget arbete med övningsuppgifter Organisk kemi
  • lördag, 20 januari 2024

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 21 januari 2024

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 15 januari 2024
09:00 till 09:15

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Anna Sjödin
Innehåll: Introduktion Gastronomisk kemi
09:15 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Anna Sjödin
Innehåll: Atomens byggnad
13:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Grupparbete Lokal, plats LÄR.A.313 - Sensorik
Innehåll: Arbete med frågor inför redovisning 17/1
tisdag, 16 januari 2024
09:00 till 11:45

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.300
Lärare: Anna Sjödin
Innehåll: Salt/Molekyl, Polärt/Opolärt
13:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Grupparbete Lokal, plats LÄR.A.313 - Sensorik
Innehåll: Arbete med frågor inför redovisning 17/1
onsdag, 17 januari 2024
09:00 till 10:45

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Examination Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Anna Sjödin, Jonas Buren
Innehåll: Redovisning grupparbete
13:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Eget arbete med övningsuppgifter Atom/Salt/Molekyl
torsdag, 18 januari 2024
09:00 till 11:45

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Anna Sjödin
Innehåll: Syra/Bas/pH
13:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Eget arbete med övningsuppgifter Syra/Bas/pH
fredag, 19 januari 2024
09:00 till 11:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Jonas Buren
Innehåll: Organisk kemi 1
12:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Eget arbete med övningsuppgifter Organisk kemi
lördag, 20 januari 2024
söndag, 21 januari 2024