"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

okt/nov 2022

  • måndag, 31 oktober 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • tisdag, 01 november 2022
    09:00 till 10:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Introduktion till kursen
    10:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Sensorik - Luktsinnet
  • onsdag, 02 november 2022
    13:00 till 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Sensorik - Smaksinnet
  • torsdag, 03 november 2022
    10:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Övriga sinnen
    13:00 till 14:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Annat Lokal, plats LÄR.B.310 - Forskningsrestaurang
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Endast för studenter på gastronomiprogrammet: Om ni har möjlighet så kom och träffa Svenska kockarsförening,
  • fredag, 04 november 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • lördag, 05 november 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 06 november 2022

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 44 måndag, 31 oktober 2022
tisdag, 01 november 2022
09:00 till 10:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Introduktion till kursen
10:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Sensorik - Luktsinnet
onsdag, 02 november 2022
13:00 till 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Sensorik - Smaksinnet
torsdag, 03 november 2022
10:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Övriga sinnen
13:00 till 14:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Annat Lokal, plats LÄR.B.310 - Forskningsrestaurang
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Endast för studenter på gastronomiprogrammet: Om ni har möjlighet så kom och träffa Svenska kockarsförening,
fredag, 04 november 2022
lördag, 05 november 2022
söndag, 06 november 2022