Sedan våren 2021 undervisar jag inom dryck, matsalshantverk och gastronomi.
Undervisning
På Gastronomiprogrammet undervisar jag i dryckeskunskap, matsalshantverk och restaurangdrift. Utöver detta handleder jag studenter på deras verksamhetsförlagda utbildning. Jag undervisar även på institutionens fristående kvällskurser - 'mat & dryck i kombination' och 'vinkunskap i teori och praktik'.
Prata gärna med mig om:
Alla olika sorters drycker men främst vin och sake samt hur man jobbar i och driver restaurang.
Bakgrund
Jag är utbildad sommelier och har jobbat i den positionen sedan 2013.
Jag har följande vin- och sommelierutbildningar: - WSET Level 4 Diploma in Wine & Spirits - Certified Sommelier från Court of Master Sommeliers - WSET Level 3 Sake - Certifierad utbildare i WSET Level 3 Sake
Jag har en kandidatsexamen i företagsekonomi med inriktning hospitality från Hotelschool The Hague i Nederländerna och en magisterexamen i internationellt företagande från Uppsala Universitet.