NYHET
Handelshögskolan anordnar nu för 6:e året i följd en temadag med fokus på hållbarhetsfrågor ur ett företagsekonomiskt perspektiv.
Målstyrning mot hållbarhet
Handelshögskolan anordnar nu för 6:e året i följd en temadag med fokus på hållbarhetsfrågor ur ett företagsekonomiskt perspektiv.
Vi bjuder in personal, studenter och externa gäster till ett eftermiddagssevenemang på temat Målstyrning mot hållbarhet. En av utgångspunkterna är hållbarhetsarbete i relation till FN:s hållbarhetsmål. Även andra ramverk som de gästande företagen arbetar med kommer förstås att tas upp.
Kaj Török, informations- och hållbarhetschef för Max burgers. Kaj har en lång bakgrund inom hållbarhet och kommunikation som en av grundarna till byrån Futerra och har även genomfört ett TEDx-talk.
Joey Schultz, Hållbarhetschef på Willys (Axfood).
Daniel Johansson Stattin, PwC, alumn från Handelshögskolan och arbetar numera i Stockholm med rådgivning kring hållbar affärsutveckling för entreprenörer i små och medelstora företag.
Markus Danell från Sustainergies ansluter till paneldiskussionen.
Karin Bodin från Polarbröd ansluter till paneldiskussionen.
Vi planerar för en interaktiv eftermiddag med avslutande paneldiskussion och hoppas på en mix av studenter, näringsliv och organisationer.
Program (preliminärt):
13:00-13:05 Handelshögskolan hälsar välkommen 13:05-13:20 Introduktion Företagsekonomi och hållbarhet, FN:s hållbarhetsmål och angränsande ramverk 13:20-13:50 Joey Schultz, Hållbarhetschef på Willys (Axfood). 13:50-14:15 Fika 14:15-14:45 Kaj Török, informations- och hållbarhetschef Max burgers 14:45-15:15 Daniel Johansson Stattin, PwC 15:15-15:20 Pitch tillkommande paneldeltagare: Markus Danell från Sustainergies och Karin Bodin, Polarbröd 15:20-16:00 Paneldiskussion