Alla föreläsare
Agnes Giboreau Forskningsföreståndare vid Institut Lyfe Research Center, Frankrike
Anna-Karin Karlsson Research Institutes of Sweden (RISE), Umeå
Armando Perez-Cueto Professor vid Instititionen för kost- och måltidsvetenskap, Umeå universitet
Beno Juarez Grundare för the Floating Bio-Lab, Amazonas, Peru
Cornelia Redeker Universitetslektor vid Arkitekthögskolan, Umeå universitet
Danielle Wilde Professor vid Designhögskolan, Umeå universitet
Elisabeth Stoltz Sjöström Universitetslektor vid Instititionen för kost- och måltidsvetenskap, Umeå universitet
Hanna Tait Neufeld Universitetslektor inom urfolkshälsa, välmående och livsmedelsmiljöer vid University of Waterloo, Kanada
Hilde Weiser Doktorand vid Instititionen för kost- och måltidsvetenskap, Umeå universitet
Jean-Paul Garin Doktorand vid Instititionen för kost- och måltidsvetenskap, Umeå universitet
Jonatan Leer, Universitetslektor vid Institutionen för kultur och lärande vid, Ålborgs Universitet, Danmark
Julia Carrillo Doktorand vid Instititionen för kost- och måltidsvetenskap, Umeå universitet
Lena Maria Nilsson Projektkoordinator vid Institutionen för epidemiologi och global hälsa, och Arktiskt centrum, Umeå universitet
Maria Wennberg Första forskningsassistent vid Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin, Umeå universitet
Sarah Persson Doktorand vid Instititionen för kost- och måltidsvetenskap, Umeå universitet