"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Forskargrupper vid kost- och måltidsvetenskap

Måltider inom skola, vård och omsorg
Hur får vi en måltid som är närings-, hälso-, miljömässigt och ekonomiskt hållbar?
Forskningsområde: Kost- och måltidsvetenskap
Skolmåltiden ur ett kost- och måltidsvetenskapligt perspektiv
Studier av skolmåltiden utifrån sociala, utbildningsvetenskapliga och hälsomässiga perspektiv.
Forskningsområde: Kost- och måltidsvetenskap
Sustainable Food Transitions
Forskargruppens mål är att underlätta övergången till hållbara, hälsosamma och välsmakande matvanor där historiska, kulturella och sociala...
Forskningsområde: Kost- och måltidsvetenskap
Sympoietic Collaboratory
The Sympoietic Collaboratory (SPC) samlar forskare för att bredda tänkandet om mer-än-mänskligt välmående. Genom att arbeta med olika teorier,...
Forskningsområde: Design
Senast uppdaterad: 2021-11-09