"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Alla studenter måste byta lösenord efter 7 maj.
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Start
Forskning
Du är här:
LOCALITY - Naturpositiv algbaserad mat, jordbruk, vattenbruk och textila produkter tillverkade i ekosystem i Nordsjön och Östersjön
På denna sida
Projektöversikt
På denna sida
Projektöversikt
LOCALITY
Naturpositiv algbaserad mat, jordbruk, vattenbruk och textila produkter tillverkade i ekosystem i Nordsjön och Östersjön
Forskningsprojekt
.
.
Projektöversikt
Projektperiod:
Startdatum: 2023-06-01
Medverkande institutioner och enheter vid Umeå universitet
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Externa medverkande
Locality
Forskningsområde
Kost- och måltidsvetenskap
Externa finansiärer
EU finaniserat
Projektmedlemmar
Armando F J Perez Cueto Eulert
Professor
E-post
E-post
Telefon
090-786 77 60
Arturo Turillazzi
Doktorand
E-post
E-post
Telefon
090-786 63 43
Jean-Paul Garin
Doktorand
E-post
E-post
Telefon
090-786 88 96
Joachim Sundqvist
Universitetslektor
E-post
E-post
Telefon
090-786 51 67
Eva Palmquist
Universitetslektor
E-post
E-post
Telefon
090-786 78 52
Björn Norén
Universitetsadjunkt
E-post
E-post
Telefon
090-786 71 93
Externa projektmedlemmar
Margarida Costa
Projektkoordinator, Dr.
E-post
E-post
Externa finansiärer
Senast uppdaterad:
2024-10-03