Main Field of Study and progress level:
No main field: Second cycle, has only first-cycle course/s as entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2021-05-17
Revised by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2023-12-11
Literature
Valid from:
2024 week 30
Att tänka uppsats : det vetenskapliga arbetets grundstruktur Agnafors Marcus, Levinsson Magnus Första upplagan : Malmö : Gleerups : [2019] : 101 sidor : ISBN: 9789151102269 Mandatory Search the University Library catalogue
Hur ska man veta vad forskningen säger? : om vetenskaplig kunskap och hur man kan förhålla sig till vetenskapliga resultat Ekström Linda, Bergman Maria, Hedman Anna Skolforskningsinstitutet : 2020 : Fritt tillgänglig på Skolforskningsinstitutets webbplats Mandatory
Stukát Staffan Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap 2. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2011 : 220 s. : ISBN: 9789144052267 Search the University Library catalogue