"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Public health and sociological perspectives in Home and consumer studies, 7.5 Credits

Swedish name: Hälsokommunikation och sociologiska perspektiv inom hem- och konsumentkunskap

This syllabus is valid: 2023-01-02 and until further notice

Course code: 6KN033

Credit points: 7.5

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: First cycle, has at least 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements

Grading scale: Three-grade scale

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Established by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2020-06-25

Revised by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2022-09-08

Literature

Valid from: 2023 week 1

Hälsokommunikation i det nya medielandskapet, kartläggning av internationell och svensk forskning (2010-2016)
Folkhälsomyndigheten :
https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/h/halsokommunikation-i-det-nya-medielandskapet/
Mandatory

Att kommunicera mat- och levnadsvanor i dagens medielandskap, myndighetskommunikation i det offentliga
Livsnedelsverket :
https://www.livsmedelsverket.se/globalassets/publikationsdatabas/rapporter/2018/2018-nr-02-att-kommunicera-mat-och-levnadsvanor-i-dagens-medielandskap.pdf
Mandatory

Nygren Charlotte
Mat och media : en bok med analys av Women's Health Initiative i svensk massmedia
Umeå : Institutionen för kostvetenskap, Umeå universitet : 2015 : 127 s. :
Fritt tillgänglig via Umeå universitet
ISBN: 978-91-7601-345-8
Mandatory
Search the University Library catalogue

Nygren Charlotte
Forskning om kost och hälsa : att tolka och förstå vetenskapen
Umeå : Institutionen för kostvetenskap, Umeå universitet : 2015 : 196 s. :
Fritt tillgänglig via Umeå universitet
ISBN: 978-91-7601-349-6
Search the University Library catalogue