Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer Thougaard Herluf, Varlund Verner, Møller Madsen René, Blücher Anna 2., uppdaterade och utök. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 414 s. : ISBN: 9789144006567 Mandatory Search the University Library catalogue
Livsmedelsvetenskap Nylander Annica, Jonsson Lena, Marklinder Ingela, Nydahl Margaretha 2., [rev. och uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2014 : 382 s. : ISBN: 9789144095677 Mandatory Search the University Library catalogue
Aktuell lagstiftning : Lagstiftning inom livsmedelsområdet samt vägledningar
Mandatory
Naturvårdsverkets handbok 2010:5 om vattenskyddsområde 1. utg. : Stockholm : Naturvårdsverket : 2011 : 134 s. : Fulltext ISBN: 978-91-620-0170-4 Mandatory Search the University Library catalogue
Fuchs Georg Livsmedelskemi : analys och kontroll [Ny omarb. och utökad uppl.] : Uppsala : Livsmedelsverket : 1998 : 79 s. : ISBN: 91-7714-102-4 Mandatory Search the University Library catalogue
Aktuell lagstiftning : Lagstiftning inom livsmedelsområdet samt vägledningar
Mandatory
Naturvårdsverkets handbok 2010:5 om vattenskyddsområde 1. utg. : Stockholm : Naturvårdsverket : 2011 : 134 s. : Fulltext ISBN: 978-91-620-0170-4 Mandatory Search the University Library catalogue
Fuchs Georg Livsmedelskemi : analys och kontroll [Ny omarb. och utökad uppl.] : Uppsala : Livsmedelsverket : 1998 : 79 s. : ISBN: 91-7714-102-4 Mandatory Search the University Library catalogue