"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Meal Culture - an introduction, 7.5 Credits

Swedish name: Måltidskultur - en introduktion

This syllabus is valid: 2016-05-30 valid to 2023-05-21 (newer version of the syllabus exists)

Course code: 2MR061

Credit points: 7.5

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Restaurant Management: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements

Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Established by: Director of Umeå School of Restaurant and Culinary Arts, 2016-03-01

Required Knowledge

General entry requirements

Literature

Valid from: 2016 week 22

Tellström Richard
Hunger och törst : svensk måltidshistoria : från överlevnad till statusmarkör
Stockholm : Forum : 2015 : 282, [1] s. :
ISBN: 9789137143446
Mandatory
Search the University Library catalogue

Kulturanalytiska verktyg
Ehn Billy, Löfgren Orvar
1. uppl. : Malmö : Gleerup : 2012 : 169 s. :
ISBN: 978-91-40-68096-9
Mandatory
Search the University Library catalogue

Montanari Massimo
Mat är kultur
Höör : Agering : 2010 : 150 s. :
ISBN: 978-91-86119-00-3
Mandatory
Search the University Library catalogue

Mat är mer än mat - Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider
Bergström K, Jonsson I.M, Prell H, Wernersson I, Åberg Eds H
Göteborgs universitet : 2015 :
Onlineresurs
Mandatory

Samhällsvetenskapliga metoder
Bryman Alan, Nilsson Björn
2., [rev.] uppl. : Malmö : Liber : 2011 : 690 s. :
ISBN: 978-91-47-09068-6
Search the University Library catalogue

Schött Kristina
Studentens skrivhandbok
3. [bearb.] uppl. : Stockholm : Liber : 2015 : 185 s. :
ISBN: 9789147114085
Search the University Library catalogue