Main Field of Study and progress level:
Restaurant Management: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Director of Umeå School of Restaurant and Culinary Arts, 2016-03-01
Required Knowledge
General entry requirements
Literature
Valid from:
2016 week 22
Tellström Richard Hunger och törst : svensk måltidshistoria : från överlevnad till statusmarkör Stockholm : Forum : 2015 : 282, [1] s. : ISBN: 9789137143446 Mandatory Search the University Library catalogue
Kulturanalytiska verktyg Ehn Billy, Löfgren Orvar 1. uppl. : Malmö : Gleerup : 2012 : 169 s. : ISBN: 978-91-40-68096-9 Mandatory Search the University Library catalogue
Mat är mer än mat - Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider Bergström K, Jonsson I.M, Prell H, Wernersson I, Åberg Eds H Göteborgs universitet : 2015 : Onlineresurs Mandatory
Samhällsvetenskapliga metoder Bryman Alan, Nilsson Björn 2., [rev.] uppl. : Malmö : Liber : 2011 : 690 s. : ISBN: 978-91-47-09068-6 Search the University Library catalogue