Main Field of Study and progress level:
Restaurant Management: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Revised by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2021-03-08
Required Knowledge
General entry requirements
Literature
Valid from:
2021 week 39
Mat : genealogi och gestaltning Burstedt Annad 1972-, Fredriksson Cecilia, Jönsson Håkan Lund : Studentlitteratur : 2006 : 225 s. : ISBN: 91-44-04554-9 Mandatory Search the University Library catalogue
Stjerna Marie-Louise Föreställningar om mat och ätande : risk, kropp, identitet och den "ifrågasatta" maten i vår tid Stockholm : Pedagogiska institutionen, Stockholms universitet : 2007 : 267, [15] s. : urn:nbn:se:su:diva-7028 ISBN: 9789171554871 Mandatory Search the University Library catalogue
Tellström Richard Hunger och törst : svensk måltidshistoria : från överlevnad till statusmarkör Stockholm : Forum : 2015 : 282, [1] s. : ISBN: 9789137143446 Mandatory Search the University Library catalogue
Ekström Simon Humrarna och evigheten : kulturhistoriska essäer om konsumtion, begär och död Göteborg : Makadam : [2017] : 255 sidor : ISBN: 9789170612350 Mandatory Search the University Library catalogue
Svensk festmat : menyer från tre sekel Klötzke Gert, Paulsson Lars Stockholm : Rabén & Sjögren : 1992 : 144 s. : ISBN: 91-29-61543-7 Search the University Library catalogue
På krogen med Linné : sjökrogar och svensk 1700-talsgastronomi Söderlind Ulrica, Wallbom Björn 1. uppl. : Stockholm : Grenadine : 2008 : 187 s. : ISBN: 9789185329700 Search the University Library catalogue
Kvalitativa metoder helt enkelt! Klingberg Gunilla, Hallberg Ulrika Upplaga 1:1 : Lund : Studentlitteratur : [2021] : 376 sidor : ISBN: 9789144142913 Search the University Library catalogue
Kulturanalytiska verktyg Ehn Billy, Löfgren Orvar 1. uppl. : Malmö : Gleerup : 2012 : 169 s. : ISBN: 978-91-40-68096-9 Search the University Library catalogue
Söderlind Ulrica Hushållning och värdskap hos Årstafrun : Märta Helena Reenstiernas dagböcker ur ett gastronomisk och ekonom-historiskt perspektiv Malmö : Universus Academic Press : [2019] : 227 sidor : ISBN: 9789187439605 Search the University Library catalogue
Näringslära för högskolan Abrahamsson Lillemor, Andersson Agneta, Nilsson Gerd 6. uppl. : Liber : 2013 : 480 s. : ISBN: 9789147105205 Mandatory Search the University Library catalogue