Ejvegård Rolf Vetenskaplig metod 4. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2009 : 183 s. : ISBN: 978-91-44-05474-2 Mandatory Search the University Library catalogue
Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning Patel Runa, Davidson Bo 4., [uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2011 : 149 s. : ISBN: 978-91-44-06868-8 Mandatory Search the University Library catalogue
Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning Patel Runa, Davidson Bo 4., [uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2011 : 149 s. : ISBN: 978-91-44-06868-8 Mandatory Search the University Library catalogue
Introduktion till forskningsmetodik Bell Judith, Nilsson Björn 4., [uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2006 : 265 s. : ISBN: 91-44-04645-6 och 978-91-44-04645-7 Search the University Library catalogue
Strömquist Siv Uppsatshandboken : råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser 5., [utök. och uppdaterade] uppl. : Uppsala : Hallgren & Fallgren : 2010 : 142 s. : ISBN: 978-91-7382-852-9 Search the University Library catalogue
Studentens skrivhandbok Schött Kristina, Melin Lars, Strand Hans, Moberg Bodil 2., [uppdaterade] uppl. : Stockholm : Liber : 2007 : 176 s. : ISBN: 978-91-47-08459-3z 978-91-47-08459-6 Search the University Library catalogue
Trost Jan Enkätboken 3., [rev. och utök.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 168 s. : ISBN: 978-91-44-04046-2 Search the University Library catalogue
Five aspects meal model; a tool for development of meal service in the restaurant field? Gustafsson Inga-Britt, Oström Åsa, Johansson Jesper, Mossberg Lena Journal of Foodservice 17:84-93, [Tidskriftsartikel] : 2006 :
Creative Design an efficient tool for product development Naes Tormod, Eikrem Nyvold Tone Food Quality and Preference : 2004 :