"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Scientific methods and degree project, 15 Credits

Swedish name: Vetenskaplig metod och examensarbete

This syllabus is valid: 2012-09-03 and until further notice

Course code: 2MR043

Credit points: 15

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Restaurant Management: First cycle, contains specially designed degree project for Higher Education Diploma

Grading scale: Three-grade scale

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Literature

  • Valid from: 2013 week 35

    Ejvegård Rolf
    Vetenskaplig metod
    4. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2009 : 183 s. :
    ISBN: 978-91-44-05474-2
    Mandatory
    Search the University Library catalogue

    Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning
    Patel Runa, Davidson Bo
    4., [uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2011 : 149 s. :
    ISBN: 978-91-44-06868-8
    Mandatory
    Search the University Library catalogue

    Thurén Torsten
    Vetenskapsteori för nybörjare
    2. uppl. : Liber : 2007 : 152 s. :
    ISBN: 978-91-47-08651-1
    Mandatory
    Search the University Library catalogue

    Bryman Allan
    Samhällsvetenskapliga metoder
    1 : Malmö : Liber ekonomi : 2002 :

  • Valid from: 2012 week 39

    Ejvegård Rolf
    Vetenskaplig metod
    4. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2009 : 183 s. :
    ISBN: 978-91-44-05474-2
    Mandatory
    Search the University Library catalogue

    Thurén Torsten
    Vetenskapsteori för nybörjare
    2. uppl. : Liber : 2007 : 152 s. :
    ISBN: 978-91-47-08651-1
    Mandatory
    Search the University Library catalogue

    Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning
    Patel Runa, Davidson Bo
    4., [uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2011 : 149 s. :
    ISBN: 978-91-44-06868-8
    Mandatory
    Search the University Library catalogue

    Introduktion till forskningsmetodik
    Bell Judith, Nilsson Björn
    4., [uppdaterade] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2006 : 265 s. :
    ISBN: 91-44-04645-6 och 978-91-44-04645-7
    Search the University Library catalogue

    Strömquist Siv
    Uppsatshandboken : råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser
    5., [utök. och uppdaterade] uppl. : Uppsala : Hallgren & Fallgren : 2010 : 142 s. :
    ISBN: 978-91-7382-852-9
    Search the University Library catalogue

    Studentens skrivhandbok
    Schött Kristina, Melin Lars, Strand Hans, Moberg Bodil
    2., [uppdaterade] uppl. : Stockholm : Liber : 2007 : 176 s. :
    ISBN: 978-91-47-08459-3z 978-91-47-08459-6
    Search the University Library catalogue

    Trost Jan
    Enkätboken
    3., [rev. och utök.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 168 s. :
    ISBN: 978-91-44-04046-2
    Search the University Library catalogue

    Dalen Monica
    Intervju som metod
    1. uppl. : Malmö : Gleerups utbildning : 2008 : 144 s. :
    ISBN: 978-91-40-65247-8
    Search the University Library catalogue

    Five aspects meal model; a tool for development of meal service in the restaurant field?
    Gustafsson Inga-Britt, Oström Åsa, Johansson Jesper, Mossberg Lena
    Journal of Foodservice 17:84-93, [Tidskriftsartikel] : 2006 :

    Creative Design an efficient tool for product development
    Naes Tormod, Eikrem Nyvold Tone
    Food Quality and Preference : 2004 :