Swedish name: Verksamhetsförlagd utbildning för kostvetare
This syllabus is valid: 2024-12-30
and until further notice
Course code: 2KN087
Credit points: 15
Education level: First cycle
Main Field of Study and progress level:
Food and Nutrition: First cycle, in-depth level of the course cannot be classified
Grading scale: Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2024-09-02
Literature
Valid from:
2025 week 1
Gregoire Mary B. Foodservice organizations : a managerial and systems approach Ninth edition. : Boston : Pearson : 2016 : 516 s. : ISBN: 9780134038940 Mandatory Search the University Library catalogue
Beredskapshandbok för offentliga måltider Uppsala : Livsmedelsverket : [2022] : 84 sidor : Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider i förskolan Livsmedelsverket : Länk Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider i skolan Livsmedelsverket : Länk Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider i äldreomsorgen Livsmedelsverket : Länk Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider på sjukhus Livsmedelsverket : Länk Mandatory
Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för god hygienpraxis och för tillämpning av HACCP-principerna enligt förordning (EG) nr 852/2004 Lantz Ulla, De Jong Birgitta Skierus, Johansson Sara-Mari, Hårdstedt Björn Stockholm : Kommentus : 2009 : 103 s. : ISBN: 978-91-7345-218-2 Mandatory Search the University Library catalogue
Politik och förvaltning i svenska kommuner Gissur Ó. Erlingsson , Wänström Johan Andra upplagan : Lund : Studentlitteratur : [2021] : 298 sidor : ISBN: 9789144135175 Mandatory Search the University Library catalogue
Arbetsrätt Andersson Anderz, Edström Örjan, Ingmanson Staffan 8:e reviderade upplagan : Stockholm : Liber : [2023] : 214 sidor : ISBN: 9789147149780 Mandatory Search the University Library catalogue