"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Food, Nutrition and Culinary Science 3, 15 Credits

Swedish name: Kost- och måltidsvetenskap 3

This syllabus is valid: 2024-07-29 and until further notice

Course code: 2KN082

Credit points: 15

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: First cycle, has at least 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements

Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Established by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2023-03-01

Revised by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2024-05-20

Literature

Valid from: 2024 week 31

Allergi och överkänslighet
Livsmedelsverket :
Livsmedelsverket
Mandatory

Astma och allergiförbundet: Allergener
Astma och allergiförbundet :
https://astmaoallergiforbundet.se/information-rad/allergi/matallergi/allergener/
Mandatory

Mat och hälsa : en klinisk handbok
Cederholm Tommy, Rothenberg Elisabet
1. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2015 : 248 s. :
ISBN: 9789144083575
Mandatory
Search the University Library catalogue

Nationella riktlinjer för måltider i förskolan
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory

Nationella riktlinjer för måltider i skolan
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory

Nationella riktlinjer för måltider i äldreomsorgen
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory

Nationella riktlinjer för måltider på sjukhus
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory

Att förebygga och behandla undernäring: Nationellt kunskapsstöd i hälso- och sjukvård och socialtjänst
Socialstyrelsen :
https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/kunskapsstod/2023-3-8440.pdf
Mandatory

Att skriva PM/Rapporter/Uppsatser. Umeå: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap :
Mandatory

Kost & Närings nationella rekommendationer för specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
Kost & Näring :
Fritt tillgänglig
Mandatory

Från tanke till text : en språkhandbok för uppsatsskrivande studenter
Jarrick Arne, Josephson Olle
2., [översedda]uppl. : Lund : Studentlitteratur : 1996 : 133 s. :
ISBN: 91-44-26842-4
Search the University Library catalogue

Schött Kristina
Studentens skrivhandbok
3. [bearb.] uppl. : Stockholm : Liber : 2015 : 185 s. :
ISBN: 9789147114085
Search the University Library catalogue

Gregoire Mary B
Foodservice organizations : a managerial and systems approach
Ninth edition. : Boston : Pearson: 516 s. : : 2016 :
https://nordics.pearson.com/products/selected-chapters-from-food-service-organisations-e-book?variant=42918438076565
Mandatory

Understanding and managing organizational behavior
George Jennifer M., Jones Gareth R.
6th ed., International ed. : Boston, Mass. : Pearson Education : c2012, tr. 2011 : 670 p. :
ISBN: 978-0-273-75379-7 (pbk.)
Mandatory
Search the University Library catalogue

Neuman Nicklas
Mat och ätande - Sociologiska perspektiv
Studentlitteratur AB : 2019 : 456 sidor :
ISBN: 9789144131672
Mandatory
Search the University Library catalogue

Petersson Per
Medarbetarens guide till framgång : förbättra med Lean! : [med exempel från tillverkning, produktutveckling, administration, service & tjänster och sjukvård]
1. uppl. : Bromma : Part Development : 2013 : 144 s. :
ISBN: 9789198037210
Mandatory
Search the University Library catalogue

Ett annorlunda ledarskap : chef i politiskt styrd verksamhet
Bergström Tomas, Eklund Niklas
Upplaga 1 : Lund : Studentlitteratur : [2019] : 216 sidor :
ISBN: 9789144125695
Search the University Library catalogue