Bra mat i äldreomsorgen Livsmedelsverket (senaste versionen) : Livsmedelsverket Mandatory
Petersson Annelie Kost vid diabetes : en vägledning till hälso- och sjukvården Stockholm : Socialstyrelsen : 2011 : 35 s. : ISBN: 978-91-86885-62-5 Mandatory Search the University Library catalogue
Krause's Food & the Nutrition Care Process Mahan L Kathleen, Raymond Janice Elsevier/Saunders : 2016 : Mandatory
Livsmedelsverkets allergiinformation nr 3: Gluten och andra proteiner från spannmål Livsmedelsverket (senaste versionen) : www.slv.se Mandatory
Livsmedelsverkets allergiinformation nr 6: Mjölk och mjölkprodukter Livsmedelsverket (senaste versionen) : www.slv.se Mandatory
Mat och hälsa : en klinisk handbok Cederholm Tommy, Rothenberg Elisabet 1. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2015 : 248 s. : ISBN: 9789144083575 Mandatory Search the University Library catalogue
Uppmuntra till bra måltider : till dig som ansvarar för måltiden i gruppbostäder och servicebostäder Livsmedelsverket : 2012 : Livsmedelsverket Mandatory
Gregoire Mary B. Foodservice organizations : a managerial and systems approach 7 uppl. : Upper Saddle River : Prentice Hall : cop. 2010 : xvi, 584 s. : ISBN: 0-13-506055-9 (hft.) Mandatory Search the University Library catalogue
Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för god hygienpraxis och för tillämpning av HACCP-principerna enligt förordning (EG) nr 852/2004 Lantz Ulla, De Jong Birgitta Skierus, Johansson Sara-Mari, Hårdstedt Björn Stockholm : Kommentus : 2009 : 103 s. : ISBN: 978-91-7345-218-2 Mandatory Search the University Library catalogue
Matlagning : en handbok Hallberg Jan-Erik, Hjelmberg Anders, Dunthorne Susan, Smedberg Rolf 3. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2010 : 422 s. : ISBN: 978-91-44-06052-1 Search the University Library catalogue
Pedersen Kristian Upphandlingens grunder : en introduktion till offentlig upphandling och upphandling i försörjningssektorerna Fjärde utökade upplagan : Stockholm : Jure : 2017 : 236 s. : ISBN: 978-91-7223-669-1 Search the University Library catalogue
Professionell rengöring : rengöringsteknik och fakta om produkter : regler och ansvar Ny, rev. och utök. uppl. : Stockholm : Branschföreningen för industriell och institutionell hygien (IIH) : 2009 : 66 s. :
Att skriva PM/ Rapporter/ Uppsatser. Umeå: Institutionen för kostvetenskap Senaste versionen : Mandatory
Från tanke till text : en språkhandbok för uppsatsskrivande studenter Jarrick Arne, Josephson Olle 2., [översedda]uppl. : Lund : Studentlitteratur : 1996 : 133 s. : ISBN: 91-44-26842-4 Search the University Library catalogue
Studentens skrivhandbok Schött Kristina, Melin Lars, Strand Hans, Moberg Bodil 2., [uppdaterade] uppl. : Stockholm : Liber : 2007 : 176 s. : ISBN: 978-91-47-08459-3z 978-91-47-08459-6 Search the University Library catalogue