All students must change their password since 7 May.
Edit content at umu.se
Swedish name: Livsmedelsmikrobiologi
This syllabus is valid: 2007-09-03 and until further notice
Course code: 2KN005
Credit points: 3
Education level: First cycle
Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationerThougaard Herluf, Varlund Verner, Møller Madsen René, Blücher Anna2., uppdaterade och utök. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 414 s. : ISBN: 9789144006567MandatorySearch the University Library catalogue
Temanummer om matförgiftning. Vår Föda nr 5.Uppsala : Livsmedelsverket : 1999 : Mandatory
Kemin i matenSandberg Ulla, Wahlström EbbaStockholm : KRC : 2001 : 96 s. :
Temanummer om matförgiftning. Vår Föda nr 5.Uppsala : Livsmedelsverket : 1999 :
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationerThougaard Herluf, Varlund Verner, Møller Madsen René, Blücher Anna2., uppdaterade och utök. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 414 s. : ISBN: 9789144006567Search the University Library catalogue