This syllabus is valid: 2010-01-18
and until further notice
Course code: 2KN000
Credit points: 7.5
Education level: First cycle
Main Field of Study and progress level:
Food and Nutrition: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Required Knowledge
General entry requirements
Literature
Valid from:
2010 week 3
Wahlman Laurell Birgitta Att inte tåla gluten 1. uppl . : Stockholm : Gothia : 2008 : 39 s. : ISBN: 978-91-7205-590-2 Search the University Library catalogue
Att inte tåla laktos, mjölkprotein och soja. Solna : Svenska celiakiförbundet : 2003 : 58 s. :
Svenska näringsrekommendationer : rekommendationer om näring och fysisk aktivitet 4. uppl. : [Uppsala] : Livsmedelsverket : 2005 : 20 s. : ISBN: 91-7714-171-7 Search the University Library catalogue
Carlstein Ulrika Eggande recept utan ägg : 100 recept utan ägg för vardag och fest 1. uppl. : [Österskär : U. Carlstein] : 2004 : 60 s. : ISBN: 91-631-6098-6 (spiralh.) Search the University Library catalogue
Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips Ekstrand Hemmingsson Elisabeth, Jardhammar Kent Västerås : Ica : 2004 : 159 s. : ISBN: 91-534-2464-6 (inb.) Search the University Library catalogue
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja Isaksson Katarina, Luciani Lotta 3. uppl. : Stockholm : Gothia ; a Solna : b Svenska celiakiförbundet : 2005 : 120 s. : ISBN: 91-7205-477-8 Search the University Library catalogue
Mat special : recept och råd vid överkänslighet och allergi Lindeberg Gunilla, Wesslén Annika, Wåreus Joel Stockholm : Bonnier : 2002 : 223, [1] s. : ISBN: 91-0-057702-2 (inb.) Search the University Library catalogue
Nordiska ministerrådet Nordic Nutrition Recommendations 2004 : integrating nutrition and physical activity. Copenhagen : Nordic Council of Ministers : 2004 : 435 s. : ill. : ISBN: 92-893-1062-6 Search the University Library catalogue