"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Food intolerance, 7.5 Credits

Swedish name: Födoämnesöverkänslighet

This syllabus is valid: 2010-01-18 and until further notice

Course code: 2KN000

Credit points: 7.5

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements

Grading scale: Three-grade scale

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Required Knowledge

General entry requirements

Literature

Valid from: 2010 week 3

Wahlman Laurell Birgitta
Att inte tåla gluten
1. uppl . : Stockholm : Gothia : 2008 : 39 s. :
ISBN: 978-91-7205-590-2
Search the University Library catalogue

Att inte tåla laktos, mjölkprotein och soja.
Solna : Svenska celiakiförbundet : 2003 : 58 s. :

Livsmedelsverket
Allergiinformation : 12 broschyrhäften
Livsmedelsverket : 2007 : 130 sid :
Livsmedelsverkets webbutik

Svenska näringsrekommendationer : rekommendationer om näring och fysisk aktivitet
4. uppl. : [Uppsala] : Livsmedelsverket : 2005 : 20 s. :
ISBN: 91-7714-171-7
Search the University Library catalogue

Carlstein Ulrika
Eggande recept utan ägg : 100 recept utan ägg för vardag och fest
1. uppl. : [Österskär : U. Carlstein] : 2004 : 60 s. :
ISBN: 91-631-6098-6 (spiralh.)
Search the University Library catalogue

Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips
Ekstrand Hemmingsson Elisabeth, Jardhammar Kent
Västerås : Ica : 2004 : 159 s. :
ISBN: 91-534-2464-6 (inb.)
Search the University Library catalogue

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja
Isaksson Katarina, Luciani Lotta
3. uppl. : Stockholm : Gothia ; a Solna : b Svenska celiakiförbundet : 2005 : 120 s. :
ISBN: 91-7205-477-8
Search the University Library catalogue

Mat special : recept och råd vid överkänslighet och allergi
Lindeberg Gunilla, Wesslén Annika, Wåreus Joel
Stockholm : Bonnier : 2002 : 223, [1] s. :
ISBN: 91-0-057702-2 (inb.)
Search the University Library catalogue

Nordiska ministerrådet
Nordic Nutrition Recommendations 2004 : integrating nutrition and physical activity.
Copenhagen : Nordic Council of Ministers : 2004 : 435 s. : ill. :
ISBN: 92-893-1062-6
Search the University Library catalogue