Nyvang Caroline I den gode smags tjenste. Tidsskrift for kulturforskning 12(3-4) : 2013 : Elektronisk resurs Mandatory
Raippalinna Liia-Maria Banal Sustainability: Renewing the Cultural Norm of Not Wasting Food Ethnologia Europaea 52 (1) : 2022 : Elektronisk resurs Mandatory
Att ta en tugga av havet: om blå åkrar, grön ekonomi och den smarta tångens svåra resa. Fredriksson Cecilia, Säwe Filippa Kulturella Perspektiv nr 4 : 2020 : Elektronisk resurs Mandatory
Hörnfeldt Helena Etnologiska möjligheter: Om rörlighet mellan historia och samtid. Kulturella Perspektiv 23 (3) : 2014 : Elektronisk resurs Mandatory
Mäkelä Heidi Henriikka Digesting the Finnish Nature and Past: Food, Pastness, and the Naturalness of the National in the Wiki-Inventory for Living Heritage Journal of Ethnology and Folkloristics, 15 : 2021 : Elektronisk resurs Mandatory
Matarv : berättelser om mat som kulturarv Synnestvedt Anita, Gustafsson Monica Stockholm : Carlssons : [2021] : 252 sidor : ISBN: 9789189065024 Mandatory Search the University Library catalogue
Mat och matkultur i Sverige: Litteraturöversikt över nationella och regionala verk om matkultur, mathistoria, inklusive fester och högtider, produktionsmetoder och recept samt arkiv och bibliotek Jönsson Håkan, Rytkönen Paulina Jordbruksverket : 2014 : Mandatory